Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία PERSANI, ιδρύθηκε το 2013 από τον ∆ημήτριο Περσάνη με αντικείμενο τον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Πάτρα, Ηρώων Πολυτεχνείου 44 όπου και για την επαφή με τους καταναλωτές υπάρχει εκθεσιακός χώρος.

H εταιρία PERSANI ειδικεύεται σε εξοπλισμό για την πυγμαχία, kickboxing, mma και muay thai. Η ανεύρεση των καταλληλότερων προμηθευτών, υλικών και σχεδίων του εξοπλισμού, ξεκίνησε πριν δύο χρόνια.

Η εταιρία προμηθεύεται τα προϊόντα της από το Πακιστάν. Η χρόνια εμπειρία του ιδρυτή της εταιρίας ∆ημητρίου Περσάνη στα μαχητικά αθλήματα, βοήθησε στην σχεδίαση των προϊόντων, για την τέλεια και σωστή εφαρμογή του εξοπλισμού.

Γνωρίζουμε την τοπική αγορά πολύ καλά και μας βοηθά να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές και ποιότητα. ∆εν υπάρχουν μεσάζοντες ή διανομείς ανάμεσα σε εμάς και τον κατασκευαστή γι αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, η σαφήνεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης, η χαμηλή τιμή και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι τα βασικά θέματα για εμάς.

Φυσικά, για το προϊόν μας εγγυόμαστε πάντα μια κορυφαία ποιότητα, ενα ισχυρό και αξιόπιστο προϊόν που πληρεί τα διεθνή πρότυπα. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν μικρά και μεγάλα αθλητικά κέντρα , επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και καταστήματα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε εξοπλίζοντας με προϊόντα PERSANI.