Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες

Όροι χρήσης

Παράδοση της παραγγελίας σας: Από τη στιγμή της παραγγελίας σας, και έχοντας ελέγξει οτι τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα, θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν είναι σε στοκ, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, γι'αυτό φροντίστε το email που δηλώνετε να είναι έγκυρο. Εαν επιθυμείτε άμεση παράδοση, παρακαλώ επικοινωνήστε με email, γράφοντας ακριβώς πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Οι παραγγελίες μέσω internet έχουν προτεραιότητα έναντι των τηλεφωνικών παραγγελιών.


Όλες οι αποστολές γίνονται με courier. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της PERSANI, και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Η χρέωση είναι σταθερή ανεξαρτήτου του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη. Σε ελάχιστες εξαιρέσεις (πυγμαχικός σάκος) όπου το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το πραγματικό,τότε θα πρέπει να υπολογιστούν ογκομετρικά τα έξοδα αποστολής. Το ογκομετρικό βάρος δημιουργείται πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά, και διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000.Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις:


  • Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 3,00 € στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι 4,50 €
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα επιβαρύνεστε με το ποσό των 5,00 €
  • Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 99,00 € - ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

Τμηματικές αποστολές:

 

Σε περίπτωση παραγγελίας περισσοτέρων από 4 προϊόντων (τα οποία αναφέρονται σαν διαθέσιμα ,και όχι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας , ή εκτός στοκ) ,στην οποία το ένα ή και παραπάνω δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, υπάρχουν ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής:


Τμηματική αποστολή και πληρωμή από τον πελάτη μόνο των προϊόντων που παραλαμβάνει. Στη δεύτερη αποστολή που θα περιλαμβάνει το προϊόν/ντα που λείπει/λείπουν, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή και ενδεχόμενη αντικαταβολή αν αυτός είναι ο τρόπος πληρωμής.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:


Η PERSANI μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε το οποίο είναι ελαττωματικό από την κατασκευή μας κατά την κρίση μας. Πρέπει ο πελάτης να μας ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά,και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελλατωματικό ,παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανωμένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. Η επιστροφή πρέπει να γίνει μόνο με Γενική Ταχυδρομική, εκτός και αν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συννενοηθεί αλλιώς. Δεν θα μπορέσουμε να παραλάβουμε από καμία άλλη courier ή ΕΛ.ΤΑ , κανένα δέμα επιστροφής. Παρακαλούμε, σεβαστείτε αυτές τις απλές οδηγίες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατόν.


  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν.Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν τον πελάτη. Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας, και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
  •  
  • Σε περίπτωση που ως εκ λάθους της PERSANI σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εστάλει και δεν ταιριάζει στη προπόνησή σας  επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ  το χρησιμοποιήσετε καθώς ΔΕΝ θα μπορεί να γίνει επιστροφή. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση,ακόμα και εάν πρόκειται για λάθος της PERSANI στην αποστολή, καθώς προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής.
  •  
  • Σε περίπτωση επιλογής λάθους μεγέθους από τον πελάτη σε ουγκιές oz κλπ,υπάρχει δυνατότητα επιστροφής και επαναποστολής του σωστού νούμερου με τα έξοδα να βαραίνουν τον πελάτη. Η όλη διαδικασία μπορεί να απλουστευτεί, εάν αποσταλεί πίσω στη PERSANI. Για να γίνει αυτό,θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail ή τηλεφώνου, και μόνο με Γενική Ταχυδρομική. Αυτή η δυνατότητα δεν ισχύει όταν έχει γίνει ειδική παραγγελία του πελάτη.


Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 


ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ:

Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας, θα πρέπει να μας στείλει email στο info@persani.gr με θέμα "Διαγραφή μέλους". Αν παρόλα αυτά έχουν καταχωρηθεί παραγγελίες στο όνομά του, ο λογαριασμός του ΔΕΝ μπορεί να απενεργοποιηθεί καθώς θα είναι καταχωρημένος στη βάση δεδομένων μας.